Ránctalanítás

Bőr Fotorejuvenáció (ránctalanítás)

A fogalom „fotorejuvenáció” az epidermisben végbemenő öregedéshez köthető változások egyidejű javulását jelenti. A napozás és a dohányzás a legfőbb okozói az idő előtt öregedésnek. A ráncok az arcbőr rugalmasságának csökkenése miatt jönnek létre. A bőrrejuvenációban használatos bérsérülés nélküli (non-ablatív) technológiának három mechanizmusa ismert:

A melegítés, melynek során a hő hatására a fibrolasztok aktiválódnak, újraépítve a kollagént és a megnövelve a pro-kollagén szintézist
Bőrgygyászati helyreállítás, ami a fotosérült dermis eltávolítását és az epidermis és dermis paramétereinek a javítását jelenti
Endotél sejtek szétszakítása, cytokin aktiváció és kollagén újramodellezés.

A ráncok keletkezésének oka az arcbőr rugalmasságának csökkenése. A bőr rugalmas rostjai kezdetben megvastagodnak. Mivel a bőr elveszti ruglmasságát, a gravitáció lógó bőrt eredményez, mely a nyakon és az állkapcson látható. Az ismételt arci izommozgások finom vonalak formájában rögzülnek az arcon.

Arcfeszesítésnél(bőrrejuváció) és öregségi és májfolt esetén: a kezelés 2 hetente ajánlott

IMAGE SKINCARE kezelések

Az Image megújult összetételű termékekkel most még hatékonyabb, és méginkább regeneráló megoldásokat biztosít. Különlegessége a kezeléseknek, hogy egy lépésben hámlasztanak ÉS táplálnak is.

Az új Designer Peelingek új koncepciót valósítanak meg a peelingezésben, ugyanis minden egyes kezelés, minden egyes peeling teljes mértékben személyre szabott, hiszen a bőr állapota akár két hét alatt is változhat – ennek megfelelően változik a kezelés is. Egyedi, illeszkedik a bőrhöz, mint a dizájner cotoure ruhák!

Természetesen fényvédő használata kötelező jellegű a kezeléseket követően.

IMAGE ENYHÉBB DESIGNER PEELINGEK

OrMedic bio arckezelés – bio hatóanyagok, orvosi erősséggel

Ez a bio összetevőket orvosi hatékonysággal kombináló innovatív arckezelés helyreállítja a bőr egyensúlyát. Még a legérzékenyebb bőrre is hihetetlen hatást gyakorol. A hatékony bio illóolajok, növényi kivonatok és orvosi erősségű peptidek maximális regenerációt nyújtanak a fáradt, élettelen, fénytelen bőrnek.

Signature Lift arckezelés – a C-vitamin specialista

Ez az arckezelés mindent tud! Még a legtapasztaltabb klienseket is lenyűgözik az eredmények. Tisztító, frissítő, vitaminokkal teli kezelés, amely feszesít, fényt és ragyogást ad, táplál és hidratál. A bőr élettel teli lesz és megújul. Kell ennél több?

The MAX – maximális eredmények növényi őssejtekkel a legigényesebbeknek

A kezelés MAXimális öregedésgátló hatást és luxus hidratálást biztosít egy időben. A leghatékonyabb növényi őssejteket, peptideket, AHA savakat és új formájú C-vitamint tartalmazó progresszív hámlasztó kezelés MAXimális korrekciót, megelőzést és táplálást (CPN) ad még a legelhanyagoltabb bőrtípusnak is.

Iluma kezelés – hogy bőre tökéletesen, makulátlanul ragyogjon

A pigmentfolt az új ránc – vallják a tengerentúlon, és valóban, egyre többet foglalkozunk azzal, hogy bőrünk ragyogóan szép és pigmentfoltos megjelenéssel akár éveket radírozzon le valós életkorunkból. Az Iluma a védett Vectorize Technology hatóanyagszállító rendszer által a bőr legmélyébe is eljuttatja az erős növényi fehérítő anyagokat, így a szeplőtől a melazmáig bármilyen elszíneződést képes kezelni.

O2 Lift kezelés – a bőr friss lélegzete, séta a tiszta hegyi levegőn

A luxus kezelés oxigénnel tölti fel a bőrt. Ez miért fontos? Mert ahogy idősödünk, úgy romlik a bőr vérellátása, és úgy jut egyre kevesebb oxigén és tápanyag a bőrbe. A kezelés többi összetevője, a növényi őssejtek, peptidek és növényi enzimek mind a bőr friss, fiatalos megjelenését segítik kiváló hatékonysággal.

Lightening Lift

A mega-világosító kezelés egyensúlyt teremt a bőr megjelenésében. Kíméletesen kombinálja a tejsavat, a kojiksavat, és a leginnovatívabb növényi fehérítőket a foltmentes bőrért.

Wrinkle Lift

Ez az ultra felületmegújító glikolsavas és retinolos kezelés eltávolítja az elhalt hámsejteket, javítja a keringést, a bőr feszesebbé és egészségesebbé válik. Láthatóan csökkenti a kisebb ráncokat. A nyári orgona őssejtek csökkentik a gyulladást és eltüntetik a fénykárosodás jeleit is.

Acne Lift

Béta- és alfa-hidroxi sav koktél. Ez a biztonságos és egyedülálló felületmegújító kezelés kettős hatással bír. Miközben csökkenti és kezeli az akne minden típusát, a bőrt már egy kezeléssel megújítja és kisimítja. Orgona őssejtekkel vegyítve csökkenti az elváltozásokat, megszünteti a pattanások, aknék helyén megjelenő sötétebb elszíneződéseket.

Advanced Acne Lift (Beta Lift)

Tiszta béta-hidroxi-savas kezelés az erősebb aknés elváltozásokra. Ez a biztonságos, kivételes felületmegújító peeling nem csak javítja a bőr megjelenését és érzetét, de hatékonyan csökkenti az aknés elváltozásokat, antibakteriális és fertőtlenítő hatást gyakorol, valamint redukálja a bőr túlzott faggyútermelését. 24 órán belül láthatók az eredmények!

Perfection Peel

Három az egyben kezelés: előrehaladott idősödés, pigmentáció és akne kezelésére. Szalicilsavval, tejsavval és retinollal fejti ki hatását. C-vitamin, gyógyító peptidek és alma őssejtek támogatják a regenerációt. 3 rétegben történő alkalmazásnál erősségénél fogva orvos közreműködését igényli. Egy vagy kétrétegű felvitelét megfelelően felkészült bőrterapeutáink végzik.

A peelingeket (különösképpen az erősebb változatokat) megfelelő termékek használatával elő kell készíteni és utóápolás kötelező a kezeléseket követően! A legjobb eredményeket a kezelések kúraszerű, általában 6 alkalmas ismétlésével érjük el.